Diensten

Hoogwaardige professionele producten

Remmers Bouwchemie BV is één van de belangrijkste en grootste producent van bouwbeschermingsproducten en biedt al meer dan 50 jaar een compleet programma van zeer hoogwaardige professionele producten, waarmee  de meest voorkomende bouwproblemen snel en doeltreffend worden opgelost.

Gevelonderhoud-impregneren- vochtwering en graffiti verwijdering

Specialist op het gebied van Gevelreinigen, vochtwering, gevelonderhoud en graffitiverwijdering. Wij kunnen uw muren en gevels er weer als nieuw uit laten zien d.m.v zandstralen. Tevens reinigen wij onder hoge druk en hebben de mogelijkheid uw muren te impregneren.

Specialist in Kunststofharsvloeren en onderhoud

Gespecialiseerd in het aanbrengen van kunsthars vloeren en het onderhoud hiervan. Zowel bij industriële, decoratieve en parkeergarage kunstharsvloeren.

Betonrenovatie en kelderafdichting

Ook voor beton en balkon renovatie, betonrot, beton injectie, spuitcoating voor uw betonwand, beton coatingen aanbrengen en het waterdicht maken van uw zwembad of badkamer kan u laten doen via Coatingmarkt.

Schilderwerken en texen

Wij kunnen al uw schilderwerk binnen en buitens huis verrichten. Van kozijnen tot deuren en het texen van uw plafond en wanden.