Dakgoot repareren met Gootfix de dakgootcoating.

   Voordelen:

  • Zink afspoeling wordt praktisch tot nul gereduceerd
  • Geen lekkende dakgoten meer
  • Geen dure dakgoot vervanging
  • Geen vermindering van de schrootwaarde van het zink
  • makkelijk zelf aan te brengen
  • dakgoot is weer als nieuw
Waarom gootfix:
Gootfix is een kant en klaar product dat u direct vanuit de verpakking gemakkelijk zelf kunt mixen en aan brengen op de plaats die afgedicht moet worden. Voordat u begint hoeft u alleen maar de goot te reinigen en te laten drogen. Afplakken is niet nodig. Gootfix is geurloos, lekt niet, is waterdicht en geeft een duurzame bescherming.
Wij kunnen uw dakgoot herstellen door middel van het aanbrengen van een duurzame 2-componenten coatinglaag. Op deze manier ontstaat een volledig naadloze- en waterdichte laag in uw dakgoot. Eventuele scheurtjes kunnen met behulp van een wapeningsvlies perfect worden behandeld.Gootfix is een 2 componenten product dat u dient te mixen bij voorkeur met een traploos regelbare meng/boormachine. Gebruik hierbij een geschikte mixer van de juiste doorsnede. U mengt de 2 componenten enkele minuten zorgvuldig tot er een homogene massa ontstaat.
De twee producten worden in de juiste mengverhouding geleverd en kunnen gemengd worden in het blik. Nadat het materiaal goed gemengd is kunt u het mengsel in een vat, emmer of bus gieten. Dan nog een keer mengen en het materiaal is geschikt om verwerkt te worden. Het materiaal gelijkmatig aan brengen met een schapenvacht, mohairroller of kwast. Er ontstaat een volledig naadloze- en waterdichte laag in uw dakgoot. Eventuele scheurtjes zijn gemakkelijk te behandelen met een wapeningsverlies. Gootfix is niet alleen om uw goot te herstellen, maar kunt u ook gebruiken om een beschermlaag in uw dakgoot aan te brengen wanneer deze zijn aangesloten op een APP of SBS dak. Door deze combinatie kunnen er bepaalde stoffen vrij komen die uw dakgoot soms wel binnen 1 à 1,5 jaar kunnen aantasten. Wanneer u deze goot met Gootfix behandelt blijft u deze problemen voor en wordt de levensduur van uw dakgoot aanzienlijk verlengd.

 

Dakgoot repareren

Is uw dakgoot lek en overweegt u om deze te vervangen? In veel gevallen is dit niet nodig! U kunt de dakgoot repareren met Gootfix. Uw dakgoot repareren met Gootfix is aanmerkelijk goedkoper dan de aanschaf en montage van een nieuwe goot. Gootfix is een flexibele, elastische, en zuur- en UV bestendige dakgootcoating. Het wordt in één laag aangebracht en vormt na droging een naadloze en waterdichte bekleding van uw goot. Het gebruik van Gootfix is dermate eenvoudig dat u geen professional meer nodig heeft om uw dakgoot te repareren. U kunt in een paar stappen, eenvoudig en snel, zelf uw dakgoot repareren en daarmee de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk verlengen. Gootfix is geschikt voor het repareren van diverse soorten dakgoten zoals zink, aluminium, kunststof, staal en bitumen. Bij een zinken dakgoot repareren, ontstaat nagenoeg geen zink afspoeling. Kortom: zelf uw dakgoot repareren? Gootfix biedt een waterdichte oplossing!

Technische Merkblad Gootfix

Klik op Bestellen

 

uit voorraad leverbaar en gratis bezorging.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag – 09:00 uur t/m 18:00 uur
Zaterdag – gesloten
Zondag – gesloten

De waardering van www.coatingmarkt.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.5/10 gebaseerd op 22 reviews.