doe het zelf 2 doe het zelf 3 doe het zelf

Doe het zelf met producten Coatingmarkt

wij verkopen doe het zelf producten voor bescherming, onderhoud, restauratie en renovatie van gebouwen. voor het bewerken van hout, beton, steen, kunsthars vloeren en metalen. De meeste producten zijn makkelijk zelf aan te brengen en te gebruiken om uw huis of gebouw te verfraaien. Wij bieden oplossingen voor kelder en fundament afdichting, gevelbescherming, wandafwerkingen, betonreparatie en conservering, mortel hulpstoffen, lossing middelen, dak en dakgoot bescherming (onderhoud) en een compleet afbouw programma.Tevens leveren wij producten voor kunsthars vloeren en het onderhoud hiervan, houtbescherming en veredeling en overige oplossingen om uw huis of gebouw waterdicht te maken

indien u zelf kunt schilderen, verven, impregneren, stuc, renoveren en verbouwen bekijk onze producten.Wij beantwoorden graag u vragen en geven advies over welke product het beste aan uw behoefte voldoet om de klus vakkundig te voltooien.

Indien u niet in staat bent de klus zelf te klaren kunt u kijken bij onze diensten op deze site. wij zijn een geautoriseerd dealer van Remmers Producten.
Remmers Bouwchemie BV is één van de belangrijkste en grootste producent op het gebied van bouwbeschermingsproducten en biedt al meer dan 50 jaar een compleet programma van zeer hoogwaardige professionele producten, waarmee de meest voorkomende bouwproblemen snel en doeltreffend worden opgelost.

waarom coatingmarkt:

  • Gratis bezorgen vanaf € 50,00.
  • Producten binnen 2 a 4 dagen werkdagen na bestelling geleverd.(uitgezonderd speciale bestellingen).
  • compleet doe het zelf assortiment in oplossingen voor uw bouwprobleem.
  • Deskundig advies.
  • Outlet afdeling voor aanbiedingen en producten met extra voordeel.
  • Wij kunnen voor u onze producten aanbrengen en verwerken (officieel verwerker en dealer remmers producten)
  • Bij regelmatige afname of grote bestellingen korting mogelijk.

veel plezier met het bezoeken van onze website.